Mijn verhaal: van boekhouder naar life coach en het begin van Plan Rust

Het is zover! Mijn podcast staat online! 🥳 Klik hier om te luisteren in Spotify!

Ik heb al mijn perfectionistische trekjes vaarwel gezegd, de podcast is puur en onbewerkt materiaal, dus be warned 😉

Omdat  niet iedereen graag naar een podcast luistert, heb ik besloten om ook telkens een korte inhoud op de blog te zetten. Zo mis jij geen enkel verhaal of tip! 

In de eerste aflevering vertel ik wat meer over mezelf en hoe Plan rust is ontstaan. 

 

Met plan rust doe ik 1-1 coachings en start ik binnenkort ook een online traject op. Met deze coachings richt ik mij op vrouwen die meer tijd en ruimte voor zichzelf willen maken zonder schuldgevoelens. Herkenbaar? 😅

Ik werk ook rond mindset, zelfzorg en zelfliefde en begeleid vrouwen die meer energie en balans willen vinden om het leven te gaan creëren dat bij hen past. 

 

Begin dit jaar startte ik met Plan Rust, nadat ik eind vorig jaar een burn-out had. Die was het gevolg van mezelf weg te cijferen, veel te zorgen voor anderen (en mezelf vergeten) en doordat ik vooral bezig was met wat ik dacht dat hoorde. Met paniekaanvallen tot gevolg...

April 2022 startte ik zo mijn zoektocht na 15 jaar als boekhouder. Ik volgde verschillende opleidingen (interieur, professional organizer).

Pas toen ik de opleiding tot life coach startte voelde ik me op mijn plaats. Ik ben heel graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en lees hier al jaren boeken rond. Dat maakte dat ik veel herkende in de opleiding en ik hier nog dieper op kon ingaan. Ik begeleidde ook enkele cliënten voor mijn eindproef en dit voelde heel goed. Het was heel fijn om hen te zien groeien en ik kreeg ook hele fijne feedback. 

 

Zo startte ik Plan Rust op en startte met coachen. Plan Rust staat voor de rust terugvinden in deze drukke maatschappij, maar ook de rust terugvinden in jezelf. Als je hier handvaten voor hebt maakt het je veerkrachtiger in het leven.

 

Waarom nu de podcast? Ik wil zoveel mogelijk vrouwen bereiken! En podcasts hebben mij ook erg geholpen in mijn herstel na mijn burn-out. Horen dat het allemaal in orde kwam, handvaten aangereikt krijgen (naast mijn begeleiding door een coach) en het verhaal van anderen te horen. 

Zo wil ik ook jou inspireren met mijn podcast. 

Thema's die aan bod zullen komen: persoonlijke ontwikkeling, mindset (overtuigingen en gedachten), zelfliefde en zelfzorg.

Met zelfzorg bedoel ik dan dichtbij jezelf blijven en voelen hoe het met jou gaat en wat jij nodig hebt. Hoe kan je je leven inrichten zodat het beter past bij jou en wat jij wil. 

 

Ben jij ook klaar om jouw leven in handen te nemen? Boek jouw GRATIS kennismakingsgesprek hier en dan bespreken we waar jij tegenaan loopt en hoe we hiermee aan de slag kunnen gaan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.