Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen

om meer rust te vinden in hun dagelijks leven

vol prikkels en uitdagingen. 

Ik help hen omgaan met overprikkeling en

meer ruimte te creëren voor wat ze zélf willen.

Zodat ze weer kunnen leven volgens hun eigen voorwaarden,

kunnen ontspannen en genieten van het leven!

burn out en stress behandeling

Hoe het begon

“Britt, dat is een sterke madam, die blijft maar doorgaan.” Dat was ik.. Altijd maar doorgaan en voor iedereen zorgen.

Voor iedereen maar niet voor mezelf.

Ik was zo bezig met anderen dat ik mezelf helemaal vergat, ik had nog weinig écht plezier en kon me amper nog ontspannen.

Twee keer botste ik hard tegen de muur, tot ik inzag dat het écht anders moest.

Ik ging op onderzoek uit, want eerlijk? Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wou!

Een nieuw begin

Ik zocht hulp om het anders aan te pakken en ontdekte dat mijn gevoeligheid voor prikkels, mijn hoogsensitiviteit, en de patronen die hier dikwijls mee gepaard gaan zoals perfectionisme en pleasen, maken dat je ook vatbaarder bent voor stress en burn-out.

Ik ging mij hier verder in verdiepen, volgde verschillende opleidingen en workshops en behaalde o.a. een diploma als gespecialiseerd stress en burn-out coach en HSP coach.

Eindelijk werd duidelijk wat ik wilde doen: andere vrouwen helpen die net als ik worstelen met hun hoogsensitiviteit in een samenleving die alsmaar meer verwacht en alsmaar meer prikkels op ons af stuurt.

Sindsdien is het mijn doel om een steun en richtingwijzer te zijn voor anderen.

Zodat ook zij meer en meer zichzelf kunnen worden in een wereld waarin er heel veel van hen gevraagd en verwacht wordt, een wereld met heel veel prikkels en uitdagingen. 

Ik ben er van overtuigd dat elke vrouw haar leven duurzaam kan veranderen. Dat kan niet over één nacht ijs, maar met de nodige steun en begeleiding kan iedereen weer voelen wat er werkelijke toe doet in hun leven, weer energiek en enthousiast worden en weer rust ervaren, net als ik. 

stress en burnout begeleiding

Wie ik ben?

Ik ben Britt en thirthy-something ;) Ik woon samen met mijn man,

2 bengels en onze rosse kattin Luna in Kontich. Het liefst zit ik gewoon in mijn zetel met heel mijn gezin rond mij (met allemaal een koptelefoon op), de kat op mijn schoot (which never happens) en een zak chips.

 

Ik ben graag creatief bezig, heb volgens mijn man al elke creatieve hobby gedaan (maar ik denk daar zelf anders over 😆) en vind het nu heerlijk om mijn creativiteit in Plan Rust te steken door extra oefeningen, opdrachten, cursussen, e-books en meer te bedenken en ontwerpen.

 

Ik vind het heerlijk om anderen iets bij te brengen dat hen kan ondersteunen in hun proces. En ik word er warm van als ik zie dat ze dit ook écht gaan toepassen en ze stappen gaan zetten naar een gelukkiger leven. 

Hoe ik ben als coach? 

Als coach ben ik empathisch en begripvol, maar ik wil je ook inzichten geven en uitdagen om iets te gaan veranderen.

Met praktische tools een handvaten help ik je op weg naar een duurzame verandering en herstel.

Ik vind het belangrijk om op mijn eigen persoonlijke en enthousiaste manier jouw steun en hoop te zijn wanneer het moeilijk gaat.

Ik ben er van overtuigd dat de kracht voor herstel en om jouw beste leven te gaan leiden al in jou zit, ik help je enkel op weg daar naartoe.

Wat anderen over mij zeggen:

"Britt is een aangename, fijne, lieve persoon. Ze hielp  mij om meer rust te brengen in mijn leven én in mijn hoofd. Britt geeft de juiste handvaten om aan de slag te gaan. Ze is bereikbaar, werkt heel hands-on en is gewoonweg een heel fijne dame!"

- Naomi Vanhoorenbeeck

"Ik heb je van in het begin heel warm en vriendelijke gevonden. Daardoor kreeg ik instant het gevoel dat ik je kon vertrouwen. Je luistert als geen ander en kan je heel snel en goed inleven in een ander. Dat empathisch vermogen is niet iedereen gegund. Ik vond je erg motiverend en overtuigend. Des te meer doordat wat je zei zo logisch en onderbouwd was. Je hebt voor verschillende zaken mijn ogen geopend en mee naar oplossingen gezocht.                          

- Marleen Jespers

De belangrijkste opleidingen en workshops die ik volgde: 

Opleidingen

  • Opleiding tot loopbaancoach, Delavie
  • Gespecialiseerd stress en burn-out Coach, Coach Clinic 
  • Tension & Trauma Releasing Exercises, Caroline Rouma
  • HSP Coaching, Coach Clinic
  • Life Coaching, Centrum voor avondonderwijs
  • Bachelor in het bedrijfsmanagement, KdG Hogeschool

Workshops

  • Creatieve generalisten begeleiden, Laura van Boekhout, Creatieve generalist
  • Burn-out masterclass, Brain Balance
  • Jij en je hoogsensiviteit, HSP Vlaanderen

Laten we kennismaken!

Nu jij mijn verhaal kent, ben ik ook benieuwd naar dat van jou! Vertel me wat jouw uitdagingen zijn en laten we samen kijken of ik jou daarbij kan helpen. Dat kun je doen door onderstaande formulier in te vullen:

stress en burnout behandeling