Eindelijk van die hoge stress of burn-out af! 

Van uitgeput en gejaagd naar energiek en veerkrachtig

Je hebt er genoeg van, je bent je burn-out beu en wil er eindelijk vanaf!

 

Ik help je om je weer energiek te voelen, om weer positief in het leven te staan zodat je weer zin hebt om naar buiten te gaan en plezier te maken!

 

We werken samen aan een duurzaam herstel van jouw stress of burn-out, met praktische stappen zodat je ook écht actie neemt!

herstel burn-out
burn-out symptomen

Je bent het beu om je zo te voelen:

 • Je geraakt niet meer vooruit.. Je voelt je constant opgejaagd maar je hebt geen energie om de dag nog door te komen. Je hebt nergens nog zin in.

 

 • Je hebt het gevoel dat je hier nooit meer uitgeraakt.. Bij anderen lukt het wel, maar waarom lukt het jou dan niet?

 

 • Het zorgen voor je gezin is er teveel aan. Je probeert er voor hen te zijn maar snauwt ze vaker en vaker af en barst ongecontroleerd uit wanneer je kinderen weer eens ruzie maken. Achteraf voel je je schuldig, hoe kon je nu zó reageren, het is alsof je jezelf niet meer herkent.

 

 • Jij stond altijd voor iedereen klaar maar nu je thuis bent hoor je amper nog iemand, je bent teleurgesteld en kruipt nog verder in je eigen cocon. Je zal het wel alleen doen, maar hoe dan?

 

 • Je hebt verschillende lichamelijke klachten waar geen voor de hand liggende oorzaak voor is. Je hebt hoofdpijn, spierpijn, nek-en schouderklachten, gespannen kaken, spijsverteringsproblemen.. Je hebt amper nog weerstand en je lichaam herstelt heel traag: van een simpele wandeling kan je buitenproportionele spierpijn en vermoeidheid voelen

 

Hoe zou het voor je zijn als:

 • je weer vol energie kan starten aan de dag? Je enthousiast bent om plezier te gaan maken met je gezin en samen op stap te gaan.

 

 • Je minder snel geraakt wordt wanneer de dag niet loopt zoals gepland. Jij blijft rustig want je hebt er vertrouwen in dat het goed komt

 

 • Je voelt je sterker en laat je niet overmannen door emoties, maar je reageert rustig en beheerst wanneer er weer een ruzie uitbreekt tussen de kinderen.

 

 • Je kan weer genieten van het gezelschap van vrienden en familie, je spreekt weer af en kijkt er telkens naar uit om hen te zien!

 

 • Je kan weer rust vinden en voelt je niet meer gejaagd. Je neemt de tijd om te herstellen van de dagelijkse prikkels en maakt ruimte om te genieten van rust en ontspanning.

burn-out herstel

Zelf heb ik het ook meegemaakt... Ik belandde 2 keer in een burn-out! Dat was wat er nodig was om het anders te gaan doen. Want na de eerste keer bleef ik maar gewoon doorgaan en leefde ik vooral naar de verwachtingen van anderen. Ik vroeg amper om hulp, want ik kon het wel alleen!

 

Ik was uitgeput, had paniekaanvallen, voelde me constant opgejaagd en zag niet meer hoe ik het anders moest doen. Mijn lichaam was op, mijn hoofd kon niet meer mee..

 

Maar ik zocht hulp en dat heeft mijn leven veranderd! Ik ben energieker dan ooit en weet hoe ik goed voor mezelf kan zorgen, ook in moeilijkere momenten. Rust en ontspanning zijn een dagelijks onderdeel van mijn dag zodat ik niet meer zo gemakkelijk onderuit ga.

 

En dat wil ik jou ook leren! Met een zachte en begripvolle aanpak wil ik jou praktische tools aanreiken voor een duurzaam herstel.

~ Marleen Jespers

burn-out behandeling

Ik werk met jou aan een duurzaam herstel van jouw burn-out, zodat je weer de enthousiaste, levendige persoon kan zijn die je voordien was. Die op stap gaat met het gezin en kan lachen en plezier beleven met hen.

 

Jij staat positiever in het leven en ben minder snel geraakt wanneer één van je kinderen naar je uithaalt.

 

Genieten en ontspannen staan centraal in jouw leven! Je zorgt goed voor jezelf, kan weer écht tot rust komen en jouw hoofd tot stilstand.

Hoe ziet het traject er uit?

Je wordt persoonlijk begeleid door middel van individuele sessies waarin we gaan werken rond jouw persoonlijk herstelproces. 

Ik leer jou heel praktische technieken en tools aan voor een duurzaam herstel. 

We doen dit stap voor stap, op maat van wat jij op dat moment nodig hebt.

Dit krijg je allemaal in het traject:

Jouw investering

Jouw investering voor dit traject bedraagt €320. 

(of 2 keer €175: contacteer me hiervoor via britt@planrust.be)

Hoe gaan we te werk? 

Ben jij klaar om meteen te starten dan koop je via de 'koop' button hierboven het traject aan. Na ontvangst van je betaling, krijg je binnen 2 werkdagen toegang tot alle extra's van het traject (zoals de reflectie roadmap en de rustgevende audio's). Je ontvangt ook een link om jouw eerste gesprek in te plannen. 

OF

Wil je liever eerst kennismaken en samen kijken of het traject een passende oplossing voor jou is?

Boek dan hier onder jouw gratis kennismakingsgesprek. 

(staan er geen momenten bij die voor je passen, contacteer me dan via de contactpagina)

Nog enkele ervaringen van klanten:

burnout herstel

Je luisterde, durfde me te onderbreken en wist telkens de essentie uit mijn verhalen te puren.

Daardoor kon je me goed vatten en me het juiste advies geven. Tips, opdrachtjes, weetjes,... Ik heb veel van je geleerd.

Nogmaals dikke dank. 

Hoe heb je mij als coach ervaren: 

Heel aangenaam. Je straalt rust uit en bent ook rustig, je bent niet opdringerig, je geeft ook fijne tips die concreet zijn, maar ook weer niet te concreet waardoor ik ze mij eigen kan maken. 

- Sofie

stress herstel
stress en burnout

FAQ's

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is voor iedereen die langdurige stressklachten heeft of in een burn-out is terecht gekomen.

Die ook bereid is om actie te nemen om hier weer uit te geraken en daarvoor de nodige stappen te zetten en een verandering te gaan doorvoeren. 

Of je nu net thuis bent met een burn-out, of langer, een korte of langere periode veel stress ervaart,

dit traject zal jou ondersteunen in jouw herstelproces! 

Hoe verloopt het traject praktisch?

Van zodra ik jouw betaling ontvangen heb, krijg je meteen toegang tot het reflectie boekje en de audio bestanden. De eerste sessie kan dan ingepland worden. 

Er wordt telkens om de 2 weken een individuele sessie gepland, in onderling overleg. 

Kan ik in termijnen betalen?

Je kan ook in 2 termijnen betalen van €175, neem even contact met me hiervoor op via britt@planrust.be

Wanneer beginnen we?

Na ontvangst van jouw betaling ontvang je binnen 2 werkdagen toegang tot het relfectieboekje en de audiobestanden. 

De eerste sessie kan binnen de week worden ingepland. 

Waar vinden de sessies plaats?

De individuele coachingsessies kunnen steeds doorgaan: 

 • online 
 • overdag te Kontich (Wipstraat 4) 

Ik heb nog een vraag, hoe kan ik je contacteren?

Heb je nog een vraag, kan je steeds mail naar britt@planrust.be of bel me even op: 0496/74.84.33

Kan ik eerst even met je kennismaken?

Aangezien we nauw gaan samenwerken is het belangijk dat je je goed voelt bij mij, dat er een 'klik' is en een vertrouwensband kan ontstaan. 

Daarom kan je steeds een vrijblijvende kennismaking met me inplannen.

Dit gesprek is steeds online en duurt ongeveer 20 min. Je kan deze aanvragen via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar britt@planrust.be.